luni, 27 septembrie 2010

Modificarea declaratiei privind obligatiile la Fondul de mediu

27.09.2010, ora 10:52 , articol scris de Anca Dumitrescu
Ordinul nr. 1477 privind modificarea si completarea Ordinului ministrului mediului si gospodaririi apelor nr. 549/2006, pentru aprobarea modelului si continutului formularului „Declaratie privind obligatiilela Fondul pentru mediu“ si a instructiunilor de completare si depunere a acestuia a fost publicat in Monitorul Oficial nr. 653 din 21.09.2010

Ordinul prezinta conditiile referitoare la completarea si depunerea noilor formulare de declaratie initiala si rectificativa privind obligatiile la Fondul pentru mediu.

Formularul in format electronic se va transmite la adresa http://www.afm.ro, dupa ce in prealabil a fost semnata Conventia referitoare la comunicarea declaratiei privind obligatiile la Fondul pentru mediu.

Forma si continutul conventiei se aproba prin dispozitie a presedintelui Administratiei Fondului pentru Mediu. Conventia va fi pusa la dispozitia contribuabililor la adresa http://www.afm.ro.

Potrivit ordinului, pentru declararea unei obligatii de plata, pentru aceeasi perioada de raportare, nu se utilizeaza simultan mai multe metode de depunere a declaratiilor fiscale.

In situatia in care platitorul de taxe sau contributii a utilizat pentru aceeasi obligatie de plata si aceeasi perioada de raportare mai multe metode de depunere, va fi inregistrata prima declaratie depusa, conform legii.

Sumele inscrise in declaratii nu cuprind taxe sau contributii stabilite prin deciziile emise de organul fiscal ca urmare a actiunilor de inspectie fiscala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu